ελ | en

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ...ΑΝΕΤΕΣ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ...ΑΝΕΤΕΣ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ...ΑΝΕΤΕΣ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
1.Δωμάτια

Το ξενοδοχείο Daisy διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα και ανακαινισμένα δωμάτια για να ασφαλίσουν πως η διαμονή σας θα είναι άνετη και ευχάριστη.

2.Εγκαταστάσεις

Το ξενοδοχείο Daisy είναι ένα ξενοδοχείο γ κατηγορίας. Διαθέτει ένα μεγάλο χώρο υποδοχής με άνετο σαλόνι για να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας.

3.Τοποθεσία

Το ξενοδοχείο Daisy βρίσκεται στο Ρέθυμνο, σε έναν παραθαλάσσιο οικισμό, τα Περιβόλια & απέχει περίπου δυο χιλιόμετρα από την πόλη του Ρεθύμνου.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ?

Σχετικά με μας

Το ξενοδοχείο Daisy, είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο στην περιοχή Περιβόλια στο Ρέθυμνο που αγαπάει την φιλοξενία και προτεραιότητα του είναι να προσφέρει στους φιλοξενούμενους όσο το δυνατόν περισσότερα ώστε οι διακοπές τους να είναι άνετες και ευχάριστες.

Θα βρείτε πάντα ένα ζεστό χαμόγελο στην υποδοχή που θα σας προσφέρει ασφάλεια και οικειότητα και θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείτε.

Το ξενοδοχείο Daisy προσφέρει όμορφους και άνετους χώρους για διαμονή, σε μια ήσυχη γειτονιά πολύ κοντά στην πόλη του Ρεθύμνου (μόλις 2 χλμ από το κέντρο της πόλης) αλλά και ένα βήμα στην κυριολεξία από την αμμώδη παραλία του Ρεθύμνου.

Είναι μια ιδανική επιλογή τόσο για οικογενειακές όσο και για διακοπές με φίλους, ειδικά για εκείνους που ζητούν να γνωρίσουν το Ρέθυμνο συνδυάζοντας άνεση και ξεκούραση.

DAISY HOTEL

Πέτρουλα 11 και Καλογεράκη,
Περιβόλια Ρέθυμνο
Κρήτη 74100

Τηλέφωνα: 2831050001 & 50002
Fax: 2831051570

HOTSoft.gr | Σχεδιασμός ιστοσελίδων, Κατασκευή e-shop, Προώθηση website, Mobile apps. - HOTSoft.gr - Web Experts | Ρέθυμνο, Κρήτη. Powered by HOTSoft.gr - websites, mobile apps & networks